• Bezu Verhuur
  • Bezu Verhuur
You are here:

koudbuffet01Bezu-Verhuur verzorgt de fullservice catering voor al uw feesten en andere gelegenheden. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, kraamfeest, receptie, uitvaart of tuinfeest wij zijn graag uw partner. Bij Bezu-Verhuur kunt u alles op één adres regelen.

Full Service betekent dat u één aanspreekpunt heeft voor de gehele organisatie van de gelegenheid met uw wensen als uitgangspunt. Het full service concept neemt u veel werk uit handen, zodat u tijd heeft zich volledig te richten op uw gasten.

Wij werken niet met een standaard arrangement, maar stemmen dit graag samen met u af, iedere klant heeft tenslotte andere wensen. Wij regelen naast de hapjes en drankjes de partytent met, of zonder inrichting, koelinstallaties, tapinstallaties, serviesgoed en indien gewenst vakbekwaam personeel voor de bediening.

broodmandOm aan de culinaire biologische vraag te kunnen voldoen werken we samen met leveranciers in het Noorden die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Door de samenwerking met regionale landbouwers kunnen we u biologische en regionale producten aanbieden waarbij geen kunstmatige toevoegingen gebruikt worden.

 

Biologisch

salade1

Streekproducten en biologisch, het is allemaal mogelijk!

Vraag ons naar de mogelijkheden >>